Informatie

Informatie

 

Al sinds 1868 is Hulsbos waterbouw werkzaam op het gebied van waterbouw. Ons werkterrein ligt voornamelijk in de regio Aalsmeer. Waterbouw is bij ons in de breedste zin van het woord mogelijk. Wij realiseren onder andere steigers, bruggen, vlonders, zetten beschoeiingen, werken in jachthavens en leveren daarin maatwerk aan onze cliënten met soms innovatieve oplossingen.

Waterbouwkundige werken zijn vaak investeringen voor jaren en daarom vinden wij het zeer belangrijk de waterbouwkundige wensen van onze klanten tot werkelijkheid te maken. Alle werken gaan in nauw overleg met hen.

 

Naast het gebruik van traditionele materialen als hout, werken tegenwoordig ook veel met kunststof. Belangrijke voordelen van kunststof is dat het rottingsvrij is (TNO getest) waardoor het veel langer meegaat dan hout. Maar kunststof is tevens splintervrij, onderhoudsvrij en uiteraard milieuvriendelijk.

 

Naast het leveren van deze diensten is ook losse verkoop van waterbouwmaterialen zoals hout en kunststof mogelijk. Ook kunt u bij ons terecht voor uw kunststof tuinproducten zoals picknicksets, grastegels en decoratieve plantenbakken. Kijk hiervoor onder ‘Verkoop’ op de website of neem contact met ons op.

Sitemap   |   Disclaimer                                                                                                           © B.J. Hulsbos Waterbouw B.V.